Hoofdsponsor

Gratis naar BosPop 2020 en steun daarmee ook MMC Weert

Enkele weken geleden hebben de leiders, vertegenwoordigers en begeleiders van seniorenteams van MMC Weert de inschrijfformulieren voor vrijwilligerswerk (18+) op BosPop gekregen van de mensen van het team Sponsorzaken. Hierbij zat een schema op basis waarvan je je uren kon kiezen voor vrijwilligerswerk op BosPop 2020.

Inmiddels is het programma van BosPop 2020 bekend en zijn we gestart met het werven van vrijwilligers binnen MMC Weert. Op het bijgevoegde schema zien jullie de actuele invulling van vrijwilligers. Als vrijwilliger krijg je een BosPop T-shirt en consumptiebonnen en bovendien voor iedere 8 uur die je werkt een gratis ticket. Ook zit er voor MMC Weert een leuk bedrag aan vast als jullie deelnemen. Jullie vrienden, vriendinnen en kennissen mogen natuurlijk ook meedoen!

Aanmelden voor vrijwilligerswerk op BosPop 2020 kan door een email te sturen naar Wil Vonken of de Sponsorbusinessclub van MMC Weert.

intekenlijst_bospop_2020_update_6-5-2020_500x740

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 2021
  26 september 2021
  Algemene Ledenvergadering 2021 MMC Weert is op 18 november a.s.
 • Lees meer
  In memoriam René Christiaens
  26 september 2021
  Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van René Christiaens. Wij wensen de familie, vrienden en...
 • Lees meer
  Laatste week van de spaaractie ‘AH-Voetbalpassie’
  25 september 2021
  De AH-Voetbalpassie Spaaractie gaat de laatste week in. Je kan nog steeds sparen voor en doneren aan MMC Weert...