Hoofdsponsor

Doe mee aan de Rabo Clubsupport actie 2021 en steun MMC Weert

Rabobank Weerterland en Cranendonck hebben weer een actie waarmee hun leden een of meerder verenigingen financieel kunnen steunen door een stem uit te brengen op hun favoriete vereniging. Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club en geweldig voor de buurt.

MMC Weert doet mee met deze Rabo Clubsupport actie en heeft als doel voor deze actie om de kantine volledig te verduurzamen, te verbouwen en opnieuw in te richten. Wij zijn dit jaar met een inzamelingsactie gestart om onze plannen te kunnen verwezenlijken. Om alle plannen te kunnen uitvoeren hebben wij een bedrag nodig van circa € 40.000 tot € 50.000. De conceptplannen zijn al uitgetekend en kunnen worden geraadpleegd in onze huidige kantine. Wij hopen dat jullie middels dit initiatief van de Rabobank een bijdrage zullen doen.

Wie kunnen er stemmen ?
Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen via de app. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 24 oktober.

Dus hoe meer stemmen er op MMC Weert worden uitgebracht hoe hoger het bedrag dat MMC Weert krijgt !

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Pinksteren: feestweekend bij MMC Weert
  24 juni 2022
  Afgelopen Pinksterweekend stond bij MMC Weert in het teken van feest vieren.
 • Lees meer
  Alle prijzen jubileum loterij zijn opgehaald !
  20 juni 2022
  Alle prijzen van de jubileum loterij zijn inmiddels opgehaald !
 • Lees meer
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert
  14 mei 2022
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert. LAATSTE KANS Vrijdag 3 juni !