Hoofdsponsor

Doe mee aan de Rabo Clubsupport actie 2021 en steun MMC Weert

Rabobank Weerterland en Cranendonck hebben weer een actie waarmee hun leden een of meerder verenigingen financieel kunnen steunen door een stem uit te brengen op hun favoriete vereniging. Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club en geweldig voor de buurt.

MMC Weert doet mee met deze Rabo Clubsupport actie en heeft als doel voor deze actie om de kantine volledig te verduurzamen, te verbouwen en opnieuw in te richten. Wij zijn dit jaar met een inzamelingsactie gestart om onze plannen te kunnen verwezenlijken. Om alle plannen te kunnen uitvoeren hebben wij een bedrag nodig van circa € 40.000 tot € 50.000. De conceptplannen zijn al uitgetekend en kunnen worden geraadpleegd in onze huidige kantine. Wij hopen dat jullie middels dit initiatief van de Rabobank een bijdrage zullen doen.

Wie kunnen er stemmen ?
Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen via de app. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 24 oktober.

Dus hoe meer stemmen er op MMC Weert worden uitgebracht hoe hoger het bedrag dat MMC Weert krijgt !

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  MMC Weert gaat 3-jarige samenwerking aan met Heerschap Groep
  25 december 2021
  MMC Weert gaat tussen 2022-2024 een 3-jarige samenwerking aan met Heerschap Groep aan.
 • Lees meer
  NIEUWJAARSRECEPTIE GEANNULEERD!
  21 december 2021
  Nieuwjaarsreceptie MMC Weert geannuleerd.
 • Lees meer
  Komend weekend geen regulier competitieprogramma voor jeugd en senioren.
  30 november 2021
  Komend weekend geen regulier competitieprogramma voor jeugd en senioren.