Hoofdsponsor

Colada MMC Weert Jeugdtoernooi 2019

Op zaterdag 15 juni werd het Colada MMC Weert toernooi 2019 gehouden. In de ochtenduren waren de teams Onder 8, 9 en 10 aan de beurt, s middags de Onder 11 en 13. Op 27 regendruppels na was het schitterend toernooiweer, een toernooi wat door de perfecte organisatie van Henk Sijmkens smetteloos verliep. Harrie van der Velde, onze trouwe EHBO kanjer heeft de hele dag aan zijn administratie kunnen werken, wat dus een goed teken is in zijn geval. Ook deze jaargang was er weer een groep trouwe vrijwilligers actief die er samen voor gezorgd hebben dat het een voetbalfestijn kon worden.

Dit jaar was er gekozen voor een alternatief concept, bedacht door Sandro Simons van Voetbalschool Weert. Het begon met 5 tegen 5 om via 4 tegen 4 te eindigen met 3 tegen 3. Hoewel een aantal deelnemers even moesten wennen was er ook heel wat extra strijd en zag je ook dat sommige spelers snel door hadden wat voor mogelijkheden de steeds groter wordende ruimtes allemaal bieden.

Het nadeel van het uitlichten van een paar zaken is dat je andere weer onderbelicht. Toch moeten we aantal dingen extra benoemen:

 • een hele dikke dankjewel voor Stephan Coolen van Colada Sport 2000 uit de Hoogstraat in Weert. Als sponsor van onze club had hij nu de zeilen bijgezet voor ons toernooi. Bekers voor alle teams en voor iedere deelnemer een waardebon waarmee je korting krijgt op het assortiment sportkleding van Colada!
 • onze 11-1 werd ingezet bij het Onder 13 toernooi, natuurlijk niet helemaal eerlijk maar de jongens hebben hun huid duur verkocht
 • applaus aan alle vrijwiligers, super weer jullie inzet!

Al sinds het ontstaan van MMC Weert worden er na afloop van de competitie een aantal jeugdtoernooien gehouden. In de beginjaren waren er overvolle toernooien in alle leeftijdscategorieën. Sommige van deze toernooien werden vernoemd naar mensen die veel voor de club betekent hebben, zoals de heren Keep, Princen en Niën, welke enorme wisselbekers beschikbaar stelden. Mooi om te zien dat ook dit jaar weer de families Princen en Niën aanwezig waren om de wisselbekers uit te reiken.

Langzamerhand zien we helaas de belangstelling in toernooivoetbal afnemen, het seizoen duurt langer als “vreuger” waardoor het aanbod in toernooien wordt gecomprimeerd in een paar weken. Tel daar bij op dat we tegenwoordig het voetballen anders beleven als voorheen en de neerwaartse trend is verklaard. We gaan met het oog op de toekomst alles nog maar eens rustig evalueren. We kunnen in ieder geval terugkijken op weer een geslaagd toernooi!

Bekijk hieronder de sfeerimpressie.

img_4515

img_4512

img_4510

img_4508

img_4506

img_4516

img_4518

img_4527

img_4529

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert
  14 mei 2022
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert. LAATSTE KANS Vrijdag 3 juni !
 • Lees meer
  Jubileumfeest MMC Weert 90-jaar !
  29 april 2022
  Op 3 juni viert MMC Weert het 90-jarig jubileumfeest.
 • Lees meer
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert
  23 april 2022
  Impressie van het scholenvoetbaltoernooi 2022 bij MMC Weert.