Hoofdsponsor

5e MMC Weert Penalty toernooi

Op zondag 23 juni wordt het 5e MMC Weert Penalty toernooi gehouden op het sportpark de Graswinkel aan de Fuutstraat.

 • SNEL NAAR INSCHRIJVEN klik op de button AANMELDEN PENALTY TOERNOOI onderaan deze webpagina.

Omdat we nu ook ons eerste lustrum vieren hebben we besloten om naast de bekende prijzen ook een Wisselbokaal als hoofdprijs te geven. In overleg met de familie wordt dit de Sjel Wijen wisselbokaal.

Ben jij goed in het nemen van strafschoppen of lijkt het je gewoon leuk om samen met je vrienden onder het genot van een drankje en een hapje een leuke dag te hebben, geef je dan snel op!

Het MMC Weert Penalty toernooi is voor iedereen toegankelijk (dus niet alleen voor leden van MMC Weert). Natuurlijk zijn ook damesteams en/of gemixte teams van harte welkom.

Bij het MMC Weert Penalty toernooi staat de gezelligheid voorop en komt de prestatie op de tweede plaats, daarom is enige voetbalervaring geen enkel vereiste. De combinatie van sportiviteit en gezelligheid moet leiden tot weer een geweldige happening.

Op dit Penalty toernooi zullen er, zoals de naam al doet vermoeden, door de opgegeven teams in competitieverband penalty’s worden genomen. Dit zal eerst gebeuren in de vorm van poulewedstrijden, waarna in de loop van de middag, door de best geklasseerde teams, de finales zullen worden afgewerkt.

De wedstrijden duren elk maximaal 15 minuten. Binnen dit tijdsbestek zullen er door elk team 10 penalty’s worden genomen. Een team bestaat uit minimaal 5 (1 keeper en 4 spelers) en maximaal 10 spelers, waarbij de minimale leeftijd voor deelname 16 jaar is. Het complete reglement van het ‘MMC Weert Penalty toernooi’ treffen jullie aan op onze vereniging site, www.mmcweert.nl

Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen voor de:

 • 1e plaats is er een prijzengeld van € 150,= en de Sjel Wijen Wisselbokaal
 • 2e plaats is er een prijzengeld van € 75,=
 • 3e plaats is er een prijzengeld van € 50,=
 • 4e plaats is er een prijzengeld van € 20,= in de vorm van consumptiekaarten
 • Daarnaast is er nog een prijs voor de minst gepasseerde keeper.

Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt 40 euro. Dit bedrag dient uiterlijk zaterdag 8 juni te zijn voldaan op het rekeningnummer van de penningmeester van MMC Weert, rekeningnummer Rabobank NL 56 RABO 016 69 67 378 onder vermelding van ‘Penalty toernooi 2019’ en de ‘naam van je team’ waarmee je je hebt ingeschreven op de website.

Wanneer je team zich op de ochtend van het toernooi meldt bij het wedstrijdsecretariaat, zal je team van de organisatie als welkomstgeschenk consumptiekaarten ontvangen, ter waarde van €22,=.

Vanzelfsprekend zijn supporters op deze dag ook van harte welkom. Ook is er voldoende lekkers aanwezig om de inwendige mens te versterken.

Heb je graag meer informatie over het ‘MMC Weert Penalty toernooi’, wil je je hiervoor opgeven, ga dan naar onze site www.mmcweert.nl of volg ons op https://www.facebook.com/Penaltytoernooi.

De inschrijving eindigt op 8 juni 2019 of zodra het maximale aantal teams is bereikt, dus wacht niet te lang en geef je snel op. Inschrijven kan via de button AANMELDEN PENALTY TOERNOOI op deze webpagina van MMC Weert.

Tot zondag 23 juni 2019 om 11.00 uur op sportpark de Graswinkel.

Met vriendelijke groet,

De organisatie van het MMC Weert Penalty toernooi.
Lennart Geelen, Ton Langers, Max Meertens, Willem en Wim Meusen, Stan Verspagen

poster_penaltytoernooi_2019

Meer Actueel nieuws...
 • Lees meer
  Pinksteren: feestweekend bij MMC Weert
  24 juni 2022
  Afgelopen Pinksterweekend stond bij MMC Weert in het teken van feest vieren.
 • Lees meer
  Alle prijzen jubileum loterij zijn opgehaald !
  20 juni 2022
  Alle prijzen van de jubileum loterij zijn inmiddels opgehaald !
 • Lees meer
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert
  14 mei 2022
  Op de foto voor de voetbalplaatjes-actie van MMC Weert. LAATSTE KANS Vrijdag 3 juni !