• Scheidsrechters gezocht:

  Scheidsrechter zijn is een geweldige manier om actief te zijn in het veldvoetbal. Of je nu bij jouw plaatselijk club blijft of wilt doorgroeien naar het internationale podium. Elke wedstrijd is een leuke uitdaging waarbij je leiding mag geven aan diverse teams en onderdeel bent van het arbitrale trio! Zonder scheidsrechters geen voetbal!

  Lijkt het je leuk om bij MMC Weert te gaan fluiten?

  De afgelopen jaren is het aantal scheidsrechters teruggelopen en dus blijft het aantal helaas nog steeds achter bij het aantal wedstrijden dat wordt gespeeld. Dit dwingt ons de scheidsrechters regelmatig te vragen om meerdere wedstrijden op zaterdag te fluiten. Gelukkig zijn al deze scheidsrechters erg behulpzaam en zijn zij ze bereid om ons nog te helpen, maar dit houden zij natuurlijk niet eindeloos vol en dat zou eigenlijk niet nodig moeten zijn binnen een vereniging als MMC Weert.

  Daarom willen wij jullie vragen om na te denken om scheidsrechter te worden bij onze jeugd, zodat zij lekker kunnen blijven voetballen. Ook onze oudere jeugdleden kunnen zich opgeven om scheidsrechter te worden bij de jeugd. Mocht je op zaterdag zelf moeten voetballen dan kan hier ook rekening mee gehouden worden in de planning.

  Begeleiding:

  Onze bestaande scheidsrechters zullen jullie goed gaan begeleiden, uitleg geven over de spelregels en tips geven die je kan toepassen tijdens wedstrijden. Tevens zullen ze de eerste wedstrijden ook naast het veld staan om je te coachen. Binnen MMC bestaan er ook mogelijkheden voor scheidsrechtersopleidingen te gaan volgen.

  Lijkt het je leuk om te gaan fluiten? Of twijfel je en wil je het een keer proberen? Alles is mogelijk. Neem snel contact op met Jacques Smeets.

  Je kan een mail sturen naar jeugdscheidsrechter@mmcweert.nl . Jacques zal dan snel contact met je opnemen.

  Wie weet zien we je over een paar jaar wel PSV - AJAX fluiten, maar was je scheidsrechters debuut op de velden van MMC!

  3e helft met ranja en scheidsrechters gezocht 3

   

  Ranja nieuws:

  Tijdens de rust van de wedstrijden krijgen alle jeugdteams en hun tegenstander ranja.

  Vanaf zaterdag gaan we dit uitbreiden en staat er na afloop voor alle jeugdteams van de onderbouw en hun tegenstanders gratis ranja klaar in de kantine.

  Hoe gezellig is het om na een leuke wedstrijd nog even samen met de tegenstander de 3e helft af te sluiten met ranja. De trainers van de jeugdteams kunnen in de kantine de ranja afhalen bij de bar.

  Veel plezier met de 3e ranja helft!

  3e helft met ranja en scheidsrechters gezocht 2